Ajuda a emprenedors

Des de Fina Assessors creguem en els emprenedors i volem acompanyar-los durant tot el procés de creació de la seva empresa o projecte d’activitat, evitant errors i ajudant-los en tot el procés administratiu previ a l’inici de l’activitat, i posteriorment durant tota la vida d’aquest projecte.

Acompanyem a l’emprenedor des de l’inici pel projecte i en funció de les seves necessitats els hi podem ajudar en els següents punts:

1.- Estudi previ de l’estructura de l’empresa, per determinar si es millor optar per una societat mercantil (Societat Limitada, Cooperativa, etc); o bé com a autonom-empresari individual, societat civil, etc.

2.- Anàlisi de la viabilitat del projecte, dels seus avantatges i desvantatges, de les possibilitats reals d’èxit i establiment de les fases del mateix.

3.- Redacció del pla d’empresa, document que es fonamental si es vol capitalitzar o demanar el cobrament únic de les prestacions d’atur.

4.- Recerca i petició de finançament bancari, o de subvencions. Sol·licituds de les llicencies obligatòries davant l’administració (Ajuntaments, Generalitat, etc).

5.- Recerca de professionals per a preparar la imatge corporativa (marca, logotips, papereria, fulletons, etc). Així mateix l’ajudem a buscar els equips informàtics i software necessari pel negoci.

6.- Realització d’un pla de marketing.

Tenim relació amb NEXES – Viver d’empreses de Forallac, per si necessiten espais de treball.

A Fina Assessors ens impliquem en el desenvolupament del projecte, i volem que aquest tingui èxit, per tant també els nostres serveis es valoren a uns preus molt favorables durant els 3 primers anys.

Per tot això, si te un projecte de negoci, nosaltres el volem ajudar.